samenwerken

 

GEGARANDEERDE MEERWAARDE

Schoenmaker, blijf bij je leest! Ik ben in de eerste plaats grafisch ontwerper, en als grafisch ontwerper, heb ik geleerd om te ontwerpen. Ik heb voldoende kennis van html en php om wijzigingen in de bronbestanden van een website door te voeren, maar voor het “from scratch” programmeren van een website met CMS is veel meer kennis en ervaring nodig. Ook wat betreft specifieke technische vaardigheden op gebied van drukwerkvoorbereiding maak ik gebruik van een specialist. Door het samenwerken met professionals op gebied van grafisch ontwerp, programmeren, technisch dtp en drukwerk gegarandeerd continuïteit en een beter resultaat.

 

Technisch DTP

Samenwerken met ontwerper en technisch DTP’er als Stein van Waijenburg (Drive2) heeft voor mij duidelijk meerwaarde. Hij kent de kneepjes van het vak betreffende drukwerkvoorbereiding en drukwerkbegeleiding, weet alles van belettering en hij ondersteunt mij waar nodig bij het controleren en certificeren van de voor drukwerk bestemde documenten. Ook bij hardware en softwarevragen schiet hij mij te hulp. Verder zijn wij volledig op de hoogte van elkaars werk en springen we voor elkaar in bij ziekte en vakantie. Samen zijn we sterk! Sinds een paar jaar voeren we grotere ontwerpprojecten samen uit onder de naam 2CAN.

 

DRIVE2 (Eindhoven)
contactpersoon: Stein van Waijenburg

– Directe samenwerking onder de naam 2CAN (www.2can.nl)
– Technisch DTP
– Verpakkingsontwerp
– belettering

www.drive2.nl

 

Programmeren en webtechniek

Voor de uitvoering van de door mij ontworpen websites heb ik jarenlang gezocht naar professionals die gewoon maakten wat ik ontworpen had. In mijn zoektocht ben ik heel veel bagger tegengekomen, mensen die zich specialist noemen, maar niet waar maakten wat mij en mijn opdrachtgevers beloofd werd. Van samenwerken was hier geen sprake. Uiteindelijk heb ik Steven van den Elzen ontmoet en na een aantal gezamenlijke projecten kan ik zeggen dat hij en zijn partners het vak verstaan. Zij zien, net als ik de meerwaarde van het samenwerken tussen een ontwerper en een programmeur, ieder zijn vak, en zo hoort dat! Ook met Olaf Rietzschel van Qarpa Solutions heb ik alleen maar goede ervaring. Beiden beveel ik van harte aan!

STRATEGO branding (Eindhoven)
contactpersoon: Steven van den Elzen

diensten:
– Projectmanagement bij grote internetprojecten
– Programmeren en webtechniek
– Custom CMS
– Webwinkel
– Hosting

voor meer informatie over de (overige) diensten van dit bedrijf bezoek www.strategobranding.nl

 

Qarpa Solutions (Barneveld)
contactpersoon: Olaf Rietzschel

diensten:
– Programmeren en webtechniek
– Joomla
– Hosting

www.qarpa.nl

voor meer informatie over de (overige) diensten van dit bedrijf

 

Drukwerk

Wat betreft drukwerk heb ik met vele drukkers goede ervaringen. Vaak komen klanten met een drukker aanzetten die bijvoorbeeld dicht in de buurt ligt. Soms willen opdrachtgevers, vanuit economisch oogpunt, in zee gaan met internetdrukkers. Veel goedkoper inderdaad, maar de kans op fouten in het drukwerk is veel groter. Het ligt buiten mijn controle, van drukwerkbegeleiding is in deze gevallen geen sprake. De drie drukkerijen waar ik het meeste mee samenwerk staan hieronder vermeld. Met speciale aandacht voor drukkerij Habe uit Tilburg. Een klein familiebedrijf met liefde voor de zaak dat altijd met raad en daad voor me klaar staat.

Deco-Verdivas (Tilburg)

Drukkerij Gianotten (Tilburg)

Drukkerij HABE (Tilburg)